Daniëlla van der Raaf nieuwe wedstrijdsecretaris jeugd

We gaan er gewoon vanuit dat we na de zomer in de een of andere vorm weer kunnen spelen. In ieder geval hebben we een nieuwe wedstrijdsecretaris voor de jeugd: Daniëlla van der Raaf. Zij neemt het stokje over van Edith van der Lans, die we zeer willen bedanken voor al haar bijdragen voor onze jeugdleden. Edith: top!

Daniëlla speelt sinds ruim vier jaar bij Taverzo. Als jeugdspeelster heeft zij landelijk C gespeeld waarnaar ze is doorgestroomd naar de seniorencompetitie. Afgelopen jaar heeft ze haar tafeltennistrainer 2 diploma gehaald en is ze ook al onze coördinator van de jeugdtoernooien. Dat laatste blijft ze ook volgend seizoen gewoon doen.

‘Ik vind het heel leuk dat ik kan bijdragen aan de tafeltennisontwikkeling van de jeugd, ook al ben ik al een jaar gestopt met zelf competitiespelen’, aldus Daniëlla. In het dagelijks leven volgt zij een opleiding toerisme met als specialisatie attractieparkmanagement aan de Bredase University of Applies Sciences. Daarnaast werkt ze bij Charlie’s eetcafé en is ze, naar eigen zeggen, een fanatieke horecatijger die veel van de branche houdt en er veel leert.

Bereikbaarheid:

Je kunt het beste contact opnemen met Daniëlla via een appje naar 06-589 468 97.

Voor lange vragen kun je mailen naar: jeugdtoernooien@taverzo.nl (als de vraag over toernooien gaat) of: jeugdcompetitie@taverzo.nl (voor vragen over jawel… de competitie)

Wij wensen Daniëlla veel succes met haar studie en werk en alles wat ze voor Taverzo doet.

Op de foto Daniëlla tijdens de studentenkampioenschappen.

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter