Competitie-informatie senioren is verzonden

Het programma van komende seniorencompetities is bekend en gemaild naar alle competitiespelers. Er zijn nogal wat wijzigingen in de degradatieplaatsen in de verschillende klassen. En let ook op de invalbeperkingen.

Teamlijst NJ 2019
Deze lijst is alleen bedoeld om mogelijke invallers te regelen. Verder mag je deze lijst nergens anders voor gebruiken vanwege de privacy-wet. Controleer ook je eigen telefoonnummer en geef eventuele wijzigingen door aan Erik Blanken.

Competitieboek NTTB West nj 2019
Dit document is belangrijk voor de algemene invalregels, (mogelijke) boetes, onvolledig opkomen, promotie- en degradatieregelingen en nog veel meer zaken. Het beschrijft de regels voor alle competities van afdeling West, dus ook de jeugdcompetitie. Voor de invalregels is het bijvoorbeeld belangrijk om je eigen ELO-rating te kennen en die ratings van het team waar je eventueel in zou vallen. Deze kun je vinden in de TT-app.

Informatie competitie najaar 2019 NTTB West
Hierin vind je de nieuwe regels voor komend seizoen over de degraties, over opkomen bij een wedstrijd met slechts één speler en dergelijke. En over de persoonlijke invalbeperkingen. Voor Taverzo is er een forse lijst opgenomen, dus bekijk dit goed!

Ballen
De ballen die bij Taverzo gebruikt worden voor vrijspelen zijn ook geschikt voor de competitie.

Speeldata VJ 2020
Dit is het speelschema voor het komende voorjaarsseizoen van de competitie. Handig voor het plannen van bijvoorbeeld vakanties

Laat een reactie achter