Clubkampioenschappen 2018

Eerder dit jaar gingen de clubkampioenschappen niet door vanwege te weinig inschrijvingen en daarom heeft de toernooicommissie een nieuwe datum geprikt: vrijdagavond 7 december. De eerste vrijdag na de competitie wordt er gestreden om de titel ‘Clubkampioen 2018’.

De opzet is wel iets anders dan voorgaande jaren. In plaats van in vastgestelde klasse te spelen (Hoofdklasse t/m 7e klasse en recreanten) wordt de indeling gedaan op basis van rating/sterkte. Op deze manier is het volgens de toernooicommissie makkelijker om gelijkwaardige poules te maken en iedereen op niveau te laten spelen, ongeacht het niveau. De klasses worden ingedeeld van A t/m de letter die nodig is. Omdat er op één avond gespeeld wordt is het streven zoveel mogelijk 5-kampen te maken met kruisfinales. Door te kiezen voor indeling op rating is dit ook makkelijker te bewerkstelligen.

Inschrijving staat open voor alle leden van Taverzo: competitiespelers, recreanten en spelers die uitkomen in de UBT competitie.

Start: 20.00 uur
Aanwezig: 19.45 uur

Inschrijven
Dat kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar toernooi@taverzo.nl of je naam op te schrijven op het aankondigingsbord in de gang bovenaan de trap.

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter