Clubdubbel en Zoetermeerse Kampioenschappen 2017

Het competitieseizoen zit er voor de afdelingsteams alweer op wat betekent dat we een lange periode tegemoet gaan waarin we als Taverzo allerlei activiteiten kunnen organiseren en dat gaan we ook zeker doen! De eerste twee evenementen op de kalender zijn na een jaar afwezigheid de Clubdubbel en natuurlijk de Zoetermeerse Kampioenschappen 2017.

Clubdubbel
Vrijdag 12 mei staat de Clubdubbel 2017 op de agenda. Tijdens dit toernooi wordt bepaald wie er clubkampioen dubbelspel worden. Alle dubbelcombinaties zijn mogelijk, maar let wel op het duo doet mee in de klasse van de sterkste speler. Afhankelijk van het aantal en de diversiteit van de inschrijving wordt er in 2 of 3 klasses gespeeld. Deelname is open voor alle Taverzo leden: competitie, UBT en recreant.

Inschrijven kan tot 11 mei door een mail te sturen naar toernooi@taverzo.nl of via het inschrijfformulier op de bar. Het toernooi start om 20.30 uur met de eerste ronde, alle spelers dienen om 20.15 uur aanwezig te zijn.

Zoetermeerse Kampioenschappen 2017
Ook dit jaar worden er weer de Zoetermeerse Kampioenschappen gespeeld. Data van deze editie zijn dinsdag 16, donderdag 18 en vrijdag 19 mei. Op dinsdag worden de 3e en 5e klasse gespeeld, op donderdag de 4e en 6e+7e klasse en op vrijdag het slotstuk met de 2e en 1e klasse + hoger. Het is mogelijk om deel te nemen in 2 klasses (huidige competitieklasse en een klasse hoger). Inschrijving dient te gebeuren aan de hand van de competitieklasse voorjaar 2017.

Inschrijven kan tot een dag voor de betreffende klasse wordt gespeeld via toernooi@taverzo.nl of op het formulier op de bar. Deelname is € 3,- per klasse (op de wedstrijdavond contant te betalen bij de organisatie). Alle avonden starten de wedstrijden om 20.30 uur, alle spelers dienen uiterlijk 20.15 uur aanwezig te zijn zodat er op tijd kan worden gestart met de eerste wedstrijden.

Jeugd
Voor de jeugd staat zaterdag 13 mei gereserveerd voor de Zoetermeerse Kampioenschappen. Alle jeugdspelers (competitie en recreant) kunnen hieraan deelnemen. Er wordt in verschillende sterktes gespeeld, zodat het ook voor de beginners leuk is om mee te doen. Deelname kost € 2,- en moet op de dag zelf betaald worden. Inschrijven kan door een mail te sturen naar toernooi@taverzo.nl of het door te geven aan Wianka. De wedstrijden starten om 11. 00 uur en het toernooi zal ongeveer rond 16.00 uur afgelopen zijn (afhankelijk van het aantal deelnemers). 

Overige activiteiten tot de zomer
De verschillende commissies bij Taverzo zitten zeker niet stil tot de zomer, wat betekent dat er nog diverse activiteiten zijn in de komende maanden. Hieronder een overzicht:
23 april Paul en Greetje lunchtoernooi
12, 19, 26 mei en 2, 9 en 16 juni Groot Rijnlands Regiotoernooi (locaties: Taverzo, Pecos, Treffers, Rijnsoever en Docos)
27 & 28 mei Noppentraining weekend
3 juni Taverzo Ultimate Tafeltennistoernooi (grote tafels)
9, 10 en 11 juni 6 landen cadetten toernooi
18 juni Taverzo voetbaltoernooi voor tafeltennissers
24 juni NK Ultimate Table Tennis

close

Taverzo nieuwsbrief

2 Reacties

  • Francis van der Leij-looijschelder / 8 april 2017 om 17:42

    Sidney Vanderleij dat ben jij ??

    Beantwoorden
  • Sidney Vanderleij / 8 april 2017 om 21:22

    Ja ??

    Beantwoorden

Laat een reactie achter