Carolien van Eerde, een halve eeuw lid en donateur, organiseert wijnproeverij bij Taverzo op 26 augustus

Het kan een paar maanden schelen, maar bij Carolien van Eerde stroomt al 50 jaar blauw Taverzo-bloed door haar aderen. En nu organiseert ze ook voor Taverzo-leden en introducés een wijnproeverij op zaterdagmiddag 26 augustus bij Taverzo (15.00 – 18.00 uur).

De opbrengst van de wijnproeverij komt volledig ten goede aan de stichting Poco a Poco. Carolien hierover: ‘De stichting Poco a Poco helpt kinderen helpt in Cusco (Peru) met de financiering van hun onderwijs. Poco a Poco is door mij opgericht toen ik een jaar in Cusco woonde. Ontzettend leuk dat we met onze actie bij Taverzo terecht kunnen, de club die zoveel voor mij heeft betekend in mijn leven. Ik speelde jarenlang competitie in het eerste damesteam. Na enkele jaren bij de heren gespeeld te hebben met onder andere Ruud van Graafeiland en voormalig penningmeester Bart van Oosterom ben ik rond 2003 gestopt als actief lid, maar nog steeds aan de club verbonden. We hopen veel tafeltennissers te mogen verwelkomen’.

De wijnproeverij vindt zoals gezegd plaats op zaterdagmiddag 26 augustus van 15.00 tot 18.00 uur bij Taverzo; inloop vanaf 14.30 uur. Tijdens deze proeverij krijg je de kans om zo’n dertig verschillende wijnen te proeven: wit, rosé, rood en een enkele bubbel. Daarna kun je wijn bestellen als je wilt maar dat hoeft niet. De kosten voor entree bedragen 20 euro. De volledige opbrengst is voor het goede doel, want de wijnen worden gesponsord.

Als je erbij wilt zijn (we weten dat wel graag van tevoren, in verband met de mee te brengen aantallen flessen wijn) stuur dan een mail aan secretariaat@poco-a-poco.nl.

Tot ziens op de 26ste!

Ps: voor meer informatie over Poco a Poco kun je kijken op: www.poco-a-poco.nl en FB: PocoaPocoCusco

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter