Bettine Vriesekoop bij Taverzo

Tafeltennisvereniging Taverzo houdt op maandagochtend 16 april haar 2e kennismakingsochtend voor ouderen (50+) om op een hele leuke manier kennis te maken met tafeltennis. Dit initiatief is tot stand gekomen in samenwerking met de ouderenbond AOVZ. Het evenement op 16 april is voor alle ouderen kosteloos te bezoeken. Er kan een kopje koffie gedronken worden en natuurlijk kan men tafeltennissen. 

Op 9 april is het evenement geopend door Bettine Vriesekoop. De tweevoudig Europees kampioene en winnares van het prestigieuze Top 12-toernooi liet zien hoe leuk tafeltennis is en dat het een sport voor alle leeftijden is.

Op 16 april wordt het evenement begeleid door MJ Tafeltennis, enthousiaste tafeltennisliefhebbers die spelenderwijs mensen kennis laten maken met de sport. 

Voorzitter Jacob de Boer is trots op de samenwerking en de evenementen. ‘Al jaren hebben wij een groep senioren, die op dinsdag- en donderdagochtend met veel plezier tafeltennis speelt. Tafeltennis is ook bij uitstek een sport die tot op hoge leeftijd beoefend kan worden. Maar het draait niet alleen om de sport, ook gezelligheid is binnen onze vereniging zeer belangrijk. De gemoedelijke praatjes bij een kopje koffie en ook de aanvullende evenementen die georganiseerd worden zijn erg belangrijk. Het is een hele goede combinatie van een gezonde en sociale activiteit.’ 

In de maanden april, mei en juni 2018 op de maandagochtenden kunnen 50-plussers gratis meedoen. Aanvang is 10:00 uur.

Taverzo is gevestigd aan het Willem Alexanderplantsoen 4 (achter Sanquin en de Koningin Wilhelminaschool).

foto: Chris van Dijke

v.l.n.r.: Fred Versluis die de begeleiding van de maandagochtenden gaat doen, Bettine Vriesekoop en voorzitter Jacob de Boer

1 Reactie

Laat een reactie achter