Bestel nu het nieuwe clubshirt

Eerder plaatsten wij al een bericht over de invoering van nieuwe clubshirts vanaf het seizoen najaar 2022. De trouwe leden die in aanmerking komen voor een gratis shirt dat beschikbaar wordt gesteld door hoofdsponsor De Boer – Maatwerk in Keukens hebben inmiddels een mail ontvangen om hun shirt te bestellen. En het is nu ook voor alle andere leden mogelijk om het nieuwe shirt te bestellen.

Welk shirt hebben we gekozen?
Het nieuwe clubshirt is de lichtblauwe Butterfly Tosy polo (zie foot). Dit shirt is de komende jaren beschikbaar om voor de leden te bestellen. 

Tijdens de eerste bestelronde kunnen we, door in een keer een groot aantal te bestellen, de shirts tegen een extra scherp tarief aanbieden. Grijp daarom nu je kans om het nieuwe shirt voor een leuke prijs aan te schaffen.

Pasavonden
De maatvoering van het shirt is gelijk aan het huidige donkerblauwe Butterfly Santo shirt. Wil je een shirt (en eventueel short) in dezelfde maat bestellen? Bestel deze dan eenvoudig via DIT FORMULIER. Het is uiteraard ook mogelijk om je naam weer op het shirt te laten bedrukken. Wil je toch het shirt eerst nog eens proberen? Kom dan langs tijdens een van de pasavonden.

maandag 22 augustus 19:30 – 21:00
dinsdag 23 augustus 19:30 – 21:00
woensdag 24 augustus 19:30 – 20:30 ** gelijktijdig met het Game 11 Testevent **

Prijzen nieuwe kleding

Shirt Tosy
jeugd maten (140 – 152) € 19,-
volwassen maten (XS t/m 4XL) € 21,-

Short Tosy
jeugd maten (140-152) € 17,-
volwassen maten (XS t/m 4XL) € 19,-

Naam op shirt: € 6,- 

Levertijd van clubkleding
Wanneer we begin september kunnen bestellen hopen we dat de eerste kleding rondom de eerste competitieweek uitgeleverd kan worden. Dit is ongeveer de derde week van september. Hiervoor zijn wij wel afhankelijk van de beschikbare voorraad en de tijd die nodig is om alle shirts te bedrukken.

Vragen?
Dan kun je mailen naar wianka.overbeeke@gmail.com
of langs komen tijdens een van de pasavonden.

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter