BeneluxGroup TAVERZO wint nipt van Tempo Team 3

Gisteren, zaterdag 14 september, zagen we een geheel opgefrist BeneluxGroup TAVERZO 2, dat uitkwam tegen Tempo Team 3.

Arjan Huiden is een bekend gezicht bij Taverzo, maar de jonge nieuwe Chinese speler Shuo Wang was voor het eerst in wedstrijdverband bij Taverzo te zien. Een tweede nieuw gezicht bij Taverzo is Patrick Bruijne. Patrick moest na vele jaren VVV (t/m 1e divisie) op zoek naar een andere club omdat team 1 bij VVV uiteen was gevallen. Taverzo 2 was erg gemotiveerd om het de eerste keer goed te doen, maar misschien wel iets té gemotiveerd. BeneluxGroep TAVERZO won weliswaar, maar een grotere overwinning was op zijn plaats geweest.

Wang was productief met een nette drie punten, maar noch Patrick, noch Arjan kwam goed uit de verf met één gewonnen single. De laatsten pakten wel de dubbel, zodat de uitslag 6-4 werd.

Het moet gezegd: Melanie Bierdrager (gew.) stond alert en goed te spelen en Marco van Elferen is hoe dan ook een tricky speler, die een tegenstander kan verrassen. Martijn Wijers tenslotte, speelde de laatste partij erg goed tegen Arjan en dit was uiteindelijk de enige partij die er goed uit zag.

De sfeer binnen het nieuwe team leek in elk geval prima en ik ben er zeker van dat we de komende wedstrijden een beter niveau gaan zien.

Volgende week (21-September) speelt team 2 in Oegstgeest tegen Pecos 2, wat een sfeervolle middag kan worden. Als je zin hebt om te komen kijken, aarzel niet. Ze hebben in Oegstgeest heerlijke broodjes bal en een beetje aanmoediging helpt :-).

Remco

 

 

2 Reacties

 • Taverzo / 15 september 2019 om 17:43

  Ik moet er nog even achter komen hoe ik die foto scherp vanaf de website meekrijg :-). Remco

  Beantwoorden
  • Elsbeth van Velzen / 15 september 2019 om 17:58

   Stuur maar even een Pb

   Beantwoorden

Laat een reactie achter