Benelux Group Taverzo 2 wint in Monster opnieuw

Afgelopen zaterdag 5 oktober pakte Benelux Group Taverzo 2 een nette 7-3 overwinning tegen Smash. Veel gedoe met slechte ballen en veel lawaai, maar al met al toch een leuke middag en een lekkere maaltijd toe.

Arjan, Patrick en Shuo Wang van Benelux Group Taverzo 2 togen, samen met coach Janine, afgelopen zaterdag 5 oktober naar Monster om Smash te bestrijden. Smash is zo’n team dat je lelijk kan verrassen; zo pakte Smash 4 punten tegen Bergeijk. En, hoewel de score anders doet vermoeden, eindigden maar liefst zeven partijen met het minimale verschil van 2 punten in de laatste game. Met name Cos Nowé verraste door Shuo Wang te verslaan.   Minder verrassend was het verlies van Patrick tegen routinier en hardhitter Dick Voois, die partijen zijn altijd kielekiele en ook nu weer: 11-9 in de vijfde. Shuo Wang verloor ook van Bastiaan Meertens, 13-11 in de vierde game. Taverzo mocht overigens zeker niet mopperen. Bijvoorbeeld Arjan, die élk van zijn drie partijen in de laatste game met twee punten verschil won. Feit is wel, dat het binnenhalen van dit soort lastige potten ook een vaardigheid is. De enige partij, die we met overmacht wonnen was Patrick tegen Sebastiaan. Weliswaar won Shuo Wang ook zeer dik van Dick (8-11 2-1, 5-11), maar Dick wekte een beetje de indruk het wel gezien te hebben.

Al met al zette Tavero goed door zaterdag en de score was goed. Een beetje hinderlijk was wel, dat Tempo Team in Amsterdam Bergeijk 9-1 klop gaf. Daarmee neemt Tempo Team de leiding met op één punt Taverzo en nog 6 punten lager Bergeijk. Ik vind dat Tavero een opgaande lijn vertoont qua spel en denk dat het team goede kansen heeft om zich naar een (zwaar bevochten) kampioenschap te werken.

Kom volgende week 12 oktober om 15:00 lekker kijken bij Taverzo als Bergeijk op bezoek komt. Lekker relaxt een drankje, beetje babbelen met je clubgenoten en meeleven met een mooie pot tafeltennis. Tot dan!

Het videoverslag volgt spoedig op youtube.

Remco

Laat een reactie achter