Beleef de Spelen van Rio op het sportstrand van Den Haag

We hebben jouw hulp nodig! Tijdens de Olympische Spelen in Rio, van 6 t/m 21 augustus, wordt het strand van Scheveningen omgetoverd tot een sportstrand waar de Olympic Experience wordt georganiseerd. Het evenement, dat dagelijks is geopend van 10:00 tot 00:00 uur en zo’n 5000 bezoekers per dag gaat trekken, biedt sportfans – jong en oud -, gezinnen, sportclubs en het bedrijfsleven de kans om op het strand van Den Haag zelf te sporten, sport te kijken op een reusachtig scherm én de Olympische Spelen optimaal te beleven.
Ook tafeltennis!

Gedurende alle 16 dagen van de Olympic Experience verzorgen meer dan 25 sportbonden dagelijks van 10:00 tot 18:00 uur een uitgebreid aanbod aan sportactiviteiten. De NTTB zal ook aanwezig zijn om alle bezoekers achter de tafeltennistafel te krijgen. Het sportstrand biedt de mogelijkheid om leuke varianten van onze sport te laten zien, zoals iPONG, Headis en Aerobic Table Tennis. Ook zullen we met de snelheidsmeter een smashcompetitie organiseren en op diverse momenten demonstraties geven.

Help je mee met de promotie van tafeltennis? Hoe mooi de kans ook is om onze sport te kunnen promoten op zo een groot evenement als de Olympic Experience… we kunnen dit niet zonder een enthousiast team van vrijwilligers. Lijkt het je wat om op een voor Nederland uniek sportevenement aanwezig te zijn en mee te werken aan de promotie van tafeltennis? Aarzel dan niet en meld je aan als vrijwilliger!

In de periode van 6 tot en met 21 augustus zijn wij per dag op zoek naar ongeveer 8 enthousiaste vrijwilligers (16 jaar of ouder en minimaal 4 dagen beschikbaar) die ons komen ondersteunen bij de verschillende tafeltennisactiviteiten. We maken een verdeling in twee dagdelen van 09:45 tot 14:30 uur en van 14:30 tot 18:15 uur. Wij zorgen voor consumpties, lunch, een gave polo voor tijdens en na het evenement, (gedeeltelijke) reiskostenvergoeding en uiteraard een unieke ervaring.
Voor Aerobic Table Tennis zijn we voor enkele dagen op zoek naar 5 tot 8 personen die mee willen doen aan de clinics. 

Aanmelden Wil je meer informatie of jezelf aanmelden? Stuur dan een E-mail naar stolwijk@tafeltennis.nl. Opgeven kan tot 18 juli.

Zie ook: Olympic Experience

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter