Barbezetting – graag jullie hulp

De afgelopen maanden is er keihard gewerkt aan ons mooie nieuwe clubhuis. En het resultaat mag er zijn. Natuurlijk zijn we nog niet helemaal klaar, de leden hebben de afgelopen weken naast hun complimenten ook nog verschillende wensen geuit en de komende periode zullen we kijken of en hoe we daar zoveel mogelijk van kunnen realiseren.

Een wens van meerdere leden, om voor de verschillende openingstijden te kunnen bouwen op vaste barmedewerkers, willen we graag doorvoeren. Een aantal mensen heeft zich al aangemeld, maar dit is nog lang niet voldoende om zonder de “teambardiensten” van de afgelopen jaren te kunnen.
Om als gastheer of gastvrouw te kunnen optreden voor onze leden, andere verenigingen en bijvoorbeeld de wijk willen we de bardienst op een nieuwe manier invullen. Wij streven om per avond een ‘barploeg’ te hebben van een man/vrouw of vijf (of meer) die onderling wisselt en verantwoordelijk is voor die ene avond.

Vind jij het leuk om onderdeel uit te maken van de nieuwe barploeg, meld je dan zo snel mogelijk aan. Mocht het echt niet anders kunnen, dan zullen we voor een enkele avond wellicht nog terugvallen op de teambardienst. Als dat laatste aan de orde is dan zullen we op de Algemene Ledenvergadering van 23 maart 2016 een voorstel presenteren om de bardiensten op de middellange termijn op een andere wijze te organiseren.

Stuur je reactie naar secretaris@taverzo.nl

Hartelijk dank

 

 

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter