Activiteiten rondom halve finale eredivisie

Aanstaande zaterdag is er bij Taverzo een belangrijke wedstrijd. Taverzo staat namelijk in de halve finale van de eredivisie. In december is ons eerste herenteam al kampioen geworden en als we ook dit voorjaar kampioen worden dan mag Taverzo zich voor de 6e keer in haar 60-jarige bestaan Landskampioen van Nederland noemen.

Om kampioen in de eredivisie te worden is het niet genoeg om bovenaan te eindigen in de poule. Als winnaar van de eredivisiepoule speelt Taverzo namelijk op 14 mei in Zoetermeer om 14:00 de halve finale tegen het eredivisieteam van Smash’70 uit Hattem. Het team dat als eerste 4 winstpunten behaald gaat door naar de finale (in Hilversum) op Hemelvaartsdag (26 mei 15:00).

Taverzo nodigt iedereen dan ook van harte uit om deze halve finale in Zoetermeer te komen bekijken. De toegang is gratis en alle bezoekers ontvangen van één van de sponsoren een klapper om het team te komen aanmoedigen. Neem dus gerust vriendjes en familie mee om eens te komen kijken. Snel en spectaculair tafeltennis in een mooie sfeer en ambiance die we samen kunnen maken.

Wil jij kennismaken met de spelers uit de eredivisie, dan kan dat aanstaande vrijdag tijdens de jeugdtraining van Patrick en Mirjam. De spelers uit de eredivisieteams zullen vrijdag om 18:30 een clinic verzorgen en wat meer vertellen over de opslag en ontvangst. Misschien wel de twee belangrijkste slagen in het tafeltennis. Alex Naumi, Kuba Folwarski, Ivan Kahn, Patrick Bruijn en Arjan Huiden zijn er samen met de coach Marco van der Meijden aanstaande vrijdag zeker bij. Als Gabrielius Camara niet te veel last heeft van een jetlag (hij speelde dit weekend een toernooi in Zuid Amerika) is hij er ook.

Meld je nu aan bij Mirjam of Patrick, als je mee wil doen aan de Clinic op vrijdag (tussen 18:30 en 19:00).

Aanstaande zaterdag is iedereen van harte welkom met vrienden en familie. De wedstrijd begint om 14:00 en de zaal is vanaf 13:00 al geopend voor publiek. De spelers zijn er al wat eerder voor de warming up en het inspelen. Coach Marco zal pannenkoeken gaan bakken en de jeugd kan zaterdag vanaf 13:00 gezellig gratis pannenkoeken komen eten in de kantine. Als ze nog wat over laten voor de oudjes, dan verkopen we ze graag. Daarnaast zal het team achter de bar broodjes bal, worst en tosti voorbereiden voor de toeschouwers met lekkere trek.

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter