Logo Taverzo Open

Taverzo Open 2020

In het eerste weekend van 2020 is het tijd voor de eerste jubileum editie van de Taverzo Open. Op 4 & 5 januari 2020 staat namelijk de 5de editie van dit toernooi op de kalender.

Taverzo Open Jeugd

Op de zaterdag staat het jeugdtoernooi op het programma. Alle jeugdleden in Nederland die lid zijn bij de NTTB mogen deelnemen. In de Taverzo zaal en de aangelegen sporthal is ruimte voor ruim 100 deelnemers. Tijdens dit toernooi wordt na de poulefase door iedereen een vervolgronde gespeeld (hoofd- en troosttoernooi). Het toernooi start om 10.00 uur, verwacht einde van het toernooi is maximaal 18.00 uur (afhankelijk van het uiteindelijke aantal deelnemers).

Jonge beginnende spelers
We hebben extra aandacht voor de beginnende jonge spelers. In de ochtend wordt er een apart spelprogramma georganiseerd voor spelers t/m ongeveer 12 jaar die nog niet zo lang tafeltennissen en geen competitie spelen. Binnenkort hierover meer, dit programma duurt van 11 uur t/m ongeveer 14 uur. Inschrijfkosten voor beginners is € 5.

Taverzo Open Senioren 

De zondag  is voor de senioren. Tijdens dit toernooi wordt zowel in het enkel- als dubbelspel gespeeld, we beginnen de dag met het dubbeltoernooi. Net als op zaterdag start het toernooi om 10.00 uur, de finales staan rond 18.00 uur gepland. We beginnen in de ochtend met het dubbelspel en vanaf 13.00 uur gaat het enkelspel van start. Voor de senioren uit de afdeling West telt de Taverzo Open ook mee voor de Superprestige.

 

Hoe kan ik me inschrijven? 

Inschrijven kan heel eenvoudig door een mailtje te sturen naar wianka.overbeeke@gmail.com. Vermeld in dit mailtje je naam, vereniging, bondsnummer en ELO-rating en dan komt het vanzelf goed.

Deelname voor de jeugd is € 10,- voor de senioren is dit € 12,50 voor het enkel- en dubbelspel, doe je alleen mee met het enkelspel dan is het € 10,-. Alleen deelnemen in het dubbelspel is alleen mogelijk na overleg met de toernooileider.

Het inschrijfgeld dient gelijktijdig met de inschrijving overgemaakt te worden naar NL08RABO0110527240 t.n.v. Taverzo o.v.v. Taverzo Open 2020 en aantal deelnemers.

Uitnodiging Taverzo Open 2020 Jeugd

Uitnodiging Taverzo Open 2020 Senioren

De Taverzo Open 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door:

De Boer Maatwerk in Keukens

 

Eerdere edities

2019 Jeugd | Senioren
2018 Jeugd | Senioren
2017 Jeugd & Senioren
2016 Jeugd | Senioren

 

close

Taverzo nieuwsbrief