6 Landen kadetten toernooi bij Taverzo groot succes

Gedurende 3 lange dagen was Taverzo gastheer van het 6 landen cadetten toernooi. Meisjes en jongens in de leeftijd van 11 t/m 15 jaar uit Nederland, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Engeland en Denemarken speelden in de Taverzo zaal en de grote sporthal menig wedstrijd in een teamtoernooi en individueel toernooi.

Taverzo kijkt terug op een prachtig evenement dat door vele vrijwilligers mogelijk werd gemaakt.

Een flinke groep vrijwilligers kwam in actie als scheidsrechter, daarnaast waren er mensen actief achter de bar, bij het uitserveren van het eten, toernooileiding, rondrijden van de teams en allerlei andere hand en span diensten die verricht moesten worden. De vereniging ontving veel positieve reacties van zowel deelnemers, coaches als bezoekers over het verloop van het toernooi, hier kunnen allen die betrokken waren trots op zijn!

Daarnaast was er ook sportief succes. Misschien lag het aan het feit dat ze ’thuis’ speelden maar de meisjes cadetten Emine Ernst, Karlijn van Lierop, Emma van der Zanden en Dobrila Jorguseska wisten voor het eerst in de geschiedenis van het toernooi de eerste plaats in het teamtoernooi te behalen. Het jongensteam met Mick de Vette, Lode Hulshof, Barry Bergen en Gabrielius Camara eindige op een vijfde plaats. Ook in het enkelspel waren de Nederlanders succesvol: Emine Ernst en Lode Hulshof bereikten beiden de finale en behaalden een tweede plaats, Karlijn van Lierop eindigde bij de meisjes ook op het podium (3e).

Taverzo wil graag alle vrijwilligers bedanken voor hun tomeloze inzet voor, tijdens en na het toernooi om het tot zo’n groot succes te maken. Ook een groot compliment aan alle spelers en coaches voor een sportief en gemoedelijk toernooi!

 


Coach, teamgenoten en ouders juichen na een overwinning van Karlijn van Lierop in de kwartfinale na een 0-2 achterstand.


foto’s: Elsbeth Parmentier

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter