5e Zomerevent: darteltennis

Afgelopen dinsdag 14 augustus hebben we een nieuw onderdeel geïntroduceerd: darteltennis. Dit is de ideale combinatie voor wie het leuk vindt om naast het tafeltennis ook een pijltje te gooien. En dan was er ook nog de voetbaltafel, oftewel een gezellige bende in de kantine. Om op het zomerse event nog een extra lichtje te laten schijnen waren er nieuwe LED-ringen geplaatst rond de dartborden.

Met 14 deelnemers hebben we zeven koppels geloot, om vervolgens als een niet op elkaar ingespeeld koppel de strijd op de tafel en het bord aan te gaan. Uiteraard gaf dit weer leuke wedstrijden en opnieuw zweetdruppels, ditmaal bij het finishen op het dartbord. Van de zeven koppels, bleken er vier koppels zeer aan elkaar gewaagd die allen veel punten binnensleepten. Toen werd een 63-finish met twee darts eindigend in de roos wel erg fijn voor team klaproos…

Zodra de punten bekend waren mochten teams drie (Wim en Jarmo) en vier (Jerry en Jan Peter) het in de strijd om de derde plaats tegen elkaar opnemen op de “Peter Lin” voetbaltafel. Zo werd de beslissing geen kopie van de eerdere wedstrijd. Jerry en Jan Peter waren met tactisch spelinzicht sterk genoeg voor het binnenslepen van de derde plaats. Vervolgens kwam de grande finale tussen ‘team Blue’ (Matthieu en Wianka beiden in blauwe shirts) en ‘team Noppen’ (Elten en Remco). Ook in deze finale ging de bal en het scoreverloop op en neer, en waren de verdedigende noppen niet te stoppen.

In de totaalstand was het opnieuw Kelvin die met enkele goede ballen en pijlen weer punten wist binnen te slepen. Hiermee is met nog één zomerwedstrijd te gaan een onoverwinnelijke voorsprong ontstaan en mogen we Kelvin in de wandelgangen alvast feliciteren. Wianka is met deze goede uitslag opgeklommen tot de tweede plaats en nieuw in de top van het klassement.

Tot zover weer onze update en tot ziens op volgende week dinsdagavond als voorbereiding op de competitie en afsluiting van weer een mooie zomer!

tekst: Remco Brandenburg

fotograaf: onbekend

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter