2015 Het jaar van de waarheid

Van de voorzitter:

Taverzo zit de laatste jaren al langer in een positieve flow, maar 2015 is een absoluut hoogtepunt in de historie van onze vereniging. Niet in het minst vanwege de opening op 3 december jongstleden van onze prachtige nieuwe accommodatie.

Op alle fronten maken we vooruitgang. Onze trainersgroep wordt steeds professioneler; de organisatie van de club gaat vooruit; we zijn wederom landskampioen geworden én…. Taverzo heeft dit jaar een grote subsidie ontvangen van de Sportimpuls als onderdeel van het landelijke beleid voor sport en bewegen in de buurt. Kortom, zowel sportief als organisatorisch zeer succesvol.

Zoals al gezegd, het ultieme hoogtepunt waar we jaren naartoe hebben gewerkt is werkelijkheid geworden. De gezellige maar gedateerde en te kleine accommodatie aan de Dorpsstraat is ingeruild voor de meest moderne tafeltennisaccommocatie van Nederland. Dat biedt kansen voor de verdere ontwikkeling van de vereniging. Onze Taverzône 2.0 is tot stand gekomen in samenwerking met vele stakeholders en met de projectgroep bestaande uit een aantal leden van de club. Samen hebben we dit prachtige resultaat bereikt. Niet onopgemerkt mag blijven dat we op dit moment in Nederland de enige ITTF-goedgekeurde tafeltenniszaal hebben. En daar mogen we met z’n allen trots op zijn.

Helaas zijn er ons ook een aantal leden ontvallen dit jaar. Hieronder onze clubiconen Jan Toet en erelid Henk de Jong. Wij zullen hen in gedachten meenemen in ons nieuwe gebouw. Zij zouden het beiden prachtig hebben gevonden.

En dan 2016. Het nieuwe jaar zal een overgangsjaar worden voor Taverzo. We willen de organisatie ook in het nieuwe gebouw passend krijgen. Het bestuur denkt verder na over het doorontwikkelen van de trainersgroep, het 55+ tafeltennis, de zichtbaarheid in de wijk en de samenwerkingsverbanden met de omliggende scholen. Want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Er zijn plannen voor nieuwe producten zoals bijvoorbeeld bedrijfstafeltennis. Kortom, nog genoeg werk aan de winkel.  Ons meerjarige beleidsplan uit 2010 had als belangrijkste doel de nieuwe accommodatie. Ik kan met trots zeggen dat het tijd is  geworden voor een volgend beleidsplan. Als we daar met elkaar de schouders onder steken zie ik een prachtige toekomst tegemoet.

Het bestuur van Taverzo wenst u allen een gezond en sportief 2016 toe.

Jacob de Boer

close

Taverzo nieuwsbrief

2 Reacties

 • piet hierck / 1 januari 2016 om 14:13

  ook ik wens bestuur, bekende en onbekende leden met aanhang van de club een gezond en sportief tafeltennisgenot toe in dit nieuwe jaar en nieuwe accommodatie.

  Beantwoorden
  • Elsbeth / 1 januari 2016 om 21:36

   Piet, hartelijk dank en nogmaals het allerbeste voor jou en je dierbaren.

   Beantwoorden

Laat een reactie achter