18 juni: doe mee met het 3e WCPP (schuurpapierbatjes) kwalificatietoernooi

Zaterdag 18 juni wordt het 3e WCPP kwalificatietoernooi gespeeld in de zaal van Taverzo.  Dit is tafeltennis met schuurpapier op je batje. Batjes zijn aanwezig. En je kunt je nog inschrijven.

Er wordt gespeeld met de lichtblauwe WCPP schuurpapierbats.

De zaal is open om 9.30 uur, aanmelden bij de wedstrijdleiding vanaf 10.00 uur. De loting zal verricht worden om 11.00 uur waarna om 11.30 uur het toernooi zal beginnen. Er zal gespeeld worden in meerkampen zodat een ieder veel wedstrijden kan spelen met de schuurpapierbatjes.

Heb je nog nooit met deze bats gespeeld? Kom dan naar de mooie nieuwe zaal van Taverzo en probeer het een keer uit… en wie weet speel je wel tegen een van de toppers die in 2017 in Londen weer mee gaan doen om de wereldtitel en in totaal $100.000,= prijzengeld. Nederlands beste schuurpapiertafeltennisspeler, Martin Groenewold, heeft zich praktisch al geplaatst voor Engeland, maar wie wordt de andere Nederlandse speler die Martin vergezelt naar Engeland: Reginald Kraaijenbrink, Ian de Graaf, Taverzofavoriet Kelvin Heemstra of ga jij dat ticket naar Engeland voor jezelf bemachtigen? Doe dan mee bij Taverzo! Maar ook als je dus nog heel weinig ervaring hebt kun je gewoon lekker meedoen.

Het entreegeld bij Taverzo is slechts €7,50 (graag contant!) en zal gebruikt worden voor prijzengeld voor de eerste 4 plaatsen. Voor de finalisten van de troostronde ligt een smakelijke troostprijs klaar.

Aanmelden graag voor vrijdag 17 juni 18.00 uur via: matthieuwegh@casema.nl

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter