Scholieren vermaken zich prima bij Taverzo

Maandag 28 februari was het al vroeg een drukte van belang in de Taverzone 2.0. Veel vrijwilligers, waaronder ook veel jeugd, waren druk bezig de speelzaal in gereedheid te brengen voor het jaarlijks terugkerend scholierentoernooi, een jarenlange traditie. Dit toernooi werd namelijk al in ons oude gebouw in de Dorpsstraat georganiseerd. Ook MJ Tafeltennis was weer van de partij met de ‘tafeltennisspeeltuin’ in de benedenzaal, waar de kinderen tussen de wedstrijden door op een leuke en afwisselende manier kennis konden maken met onze mooie sport.

’s Morgens was de beurt aan de jongens en de meiden van groep 5/6 en ’s middag van groep 7/8. Totaal hadden zich zowel voor de ochtend als de middag ongeveer 30- 35 kinderen aangemeld. Er werd door iedereen in een ontspannen sfeer, doch fanatiek, om de punten en de prijzen gestreden die door de Gemeente Zoetermeer beschikbaar waren gesteld, daarbij aangemoedigd door de ouders en/of opa’s en oma’s.

De kinderen luisteren aandachtig

De tafeltennisspeeltuin

 

 

 

 

 

Zowel ’s morgens als ’s middags werd het toernooi even onderbroken voor een altijd leuke demonstratie van de jongens van MJ Tafeltennis, die lieten zien, dat je zelfs met héééle kleine batjes en met een koekenpan en barkruk kan tafeltennissen! Er waren poule-indelingen gemaakt en iedereen kon veel wedstrijden spelen. Zowel bij de jongens, als de meiden konden er drie prijzen gewonnen worden, maar iedereen kreeg na een leuke en sportieve ochtend en middag een leuk herinneringsvaantje mee, hopelijk zó enthousiast, dat we ze bij Taverzo terugzien.

Veel dank aan iedereen die zich voor dit toernooi heeft ingezet: de Gemeente Zoetermeer en combinatiefunctionarissen, de EHBO-ers, MJ Tafeltennis, alle vrijwilligers van Taverzo en niet in de laatste plaats de kinderen en ouders, opa’s en oma’s en verder iedereen, die we vergeten mochten zijn.

De prijswinnaars van groep 5/6

 

 

 

 

 

Tekst en foto’s: organisatie scholierentoernooi Taverzo

Op de uitgelichte foto boven: demonstratie van MJ Tafeltennis: zelfs met een barkruk kun je tafeltennissen.

 

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter